Diari Més

Doble concert gratuït divendres a Tarragona: Joan Masdeu i Le Nais

Les dues actuacions se celebraran a la Capsa de Música de Tarragona

Imatge de Joan Masdeu i Le Nais

Doble concert gratuït divendres a Tarragona: Joan Masdeu i Le NaisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres 15 de novembre, la Capsa de Música acull una nova cita dins del cicle de concerts gratuïts que Movistar organitza cada mes a Tarragona, amb el millor del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical.

La Capsa de Música acollirà a partir de les 22:30 hores els directes de Le Nais, que actuarà com a telonera, i Joan Masdeu, com artista principal.

Gravat i mesclat als estudis Blind Records a Barcelona, el disc ‘Inocentes’ de Joan Masdeu reflexiona sobre la innocència primera, en una idea pura de l’existència. El disc és rebel i les seves cançons, valentes i provocadores, perquè han fet el contrari del que s’esperava d’elles; refan camins, però amb tota la intenció, amb la direcció inequívoca amb què han estat construïdes.

Le Nais és una jove artista catalana que escriu i compon la seva música. ‘Dancing’ és el seu single debut llançat al desembre. Des del terra del menjador de casa seva, va començar a compondre cada tarda amb una guitarra, connectant amb la seva part més primitiva i sentint aquella necessitat d’expressar-se a través de la música. Després de diversos successos en la seva vida personal, va començar a escriure lletres en forma de poesies, que li serveixen per a entendre i expressar tot allò que costa digerir.

A final de mes, Papa Topo i Escuelas Pías actuaran en aquests concerts gratuïts organitzats per Movistar a la Capsa de Música.

Invitacions gratuïtes disponibles a les següents botigues Movistar de Tarragona:

  • Rambla del President Lluís Companys, 7 (El Corte Inglés)
  • Carretera de Reus, km 4 (Carrefour)
  • Rambla Nova, 103 (Movistar Store Tarragona)
  • Carrer Doctor Mallafré Guasch, 3
  • Avinguda de Vidal i Barraquer, 15-17 (Centre Comercial Parc Central)
tracking