Diari Més

Les conseqüències del temporal

La Fundació Onada organitza una voluntariat per rehabilitar el Parc Francolí

La zona ha quedat molt afectada després de les fortes pluges i les riuades del passat mes

Imatge de l'estat del Parc Francolí de Tarragona

La Fundació Onada organitza una voluntariat per rehabilitar el Parc FrancolíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Francolí és un parc de més 12,5 hectàrees, un dels pulmons més importants de la ciutat de Tarragona i un espai excel·lent pel lleure. La Fundació Onada se n’ocupa de la gestió, fruït de la col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona, aportant valor al municipi i als seus ciutadans i visitants.

El projecte social de la Fundació Onada promou la inserció laboral de persones amb discapacitat i/o trastorn mental i el desenvolupament sostenible d’aquest espai, on la convivència, la participació, la solidaritat i la innovació es posen al servei de les persones.

Durant els darrers aiguats caiguts a Catalunya i especialment a la conca del Francolí, el parc ha sofert inundacions i destrosses que requereixen una important intervenció.

La col·laboració de les persones del Centre Ocupacional de la Fundació Onada, juntament amb els treballadors/es habituals del Centre Especial de Treball i el suport del voluntariat de Bic Graphic i del programa Singulars de l’Ajuntament de Tarragona, permetran tornar el parc a la seva normalitat i a prevenir noves destrosses en futures crescudes del riu.

L'esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 14 de novembre de 10 a 13h. El lloc de trobada s'ha establert davant el Xiringuito instal·lat al parc.

tracking