Diari Més

Política

Junts per Tarragona condiciona el seu «sí» als pressupostos a millores per la ciutadania

Reclamen més implicació cap a les associacions de la ciutat o incrementar la partida de seguretat

Dídac Nadal, Elvira Vidal, Cristina Guzmán, junts per tarragona, política

Dídac Nadal, Elvira Vidal, Cristina Guzmán, junts per tarragona, política, tarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Municipal de Junts per Tarragona condiciona el seu suport als pressupostos municipals a canvi de propostes pensades per «millorar la qualitat de vida de la ciutadania», hamanifestat el portaveu Dídac Nadal.

Per això reclamen unmajor acompanyament humà i econòmic a les entitats veïnals, culturals, esportives, socials i comercials.El portaveu ha destacat algunes de les situacions en les que es troben les entitats de la ciutat com «la falta de locals dignes» o els «seriosos problemes amb els tràmits administratius i les subvencions econòmiques, les quals s’han reduït dràsticament», ha assenyalat.

Una altra de les principals propostes de Junts és l’increment de la partida destinada a la seguretat ciutadana per tal d'incrementar la plantilla de la Guàrdia Urbana. La regidora Cristina Guzmán ha destacat la necessitat de crear agents de barri;millorar lail·luminació en diferents zones de la ciutat; i la instal·lació de càmeres de videovigilància i/o lectors de matrícula en algunes zones.

Per la seva banda, la regidora Elvira Vidal ha explicat diverses actuacions encaminades a fer de Tarragona «una ciutat més amable, més neta i més florida». Entre elles hi ha: incrementar el servei de manteniment i neteja de la via pública, implementar un pla de millora de paviments i de voreres; i augmentar el nombre d’inspectors per supervisar les tasques diàries del servei de neteja.

Des de Junts per Tarragona consideren necessari elaborar un Pla de Verd Urbà, que es tradueixi en l’ampliació i millora de les zones verdes.

Finalment, demanen incloure als pressupostes municipals l’elaboració i execució del projecte Illa Corsini; incrementar la partida destinada a la conservació del patrimoni històric; i un major suport humà i econòmic a l’àrea de serveis socials.

tracking