Diari Més

Els estudiants de la URV podran demanar l'avaluació única a causa de les mobilitzacions

La universitat obrirà aquest dimecres un període de sol·licituds que es tancarà el pròxim 12 de novembre

Pla general de la capçalara de la manifestació convocada pel Sindicat d'Estudiants durant la marxa per la Rambla de Tarragona, protesta en la que han rebutjat la sentència del procés. Imatge del 17 d'octubre del 2019 (Hortizontal).

joves, manifestació, estudiants, Tarragona, Vaga estudiants, Sentència del procés, sentència de l'1-O, condemnes 1-OACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ha anunciat, com a mesura extraordinària, que els estudiants que estan participanten mobilitzacionsde protesta, puguin demanar l'avaluació única en lloc de l'avaluació continuada.

La mesura només es podrà aplicar a aquelles assignatures que els centres consideren que s'hi poden adequar. Els estudiants interessats en aquesta avaluació única de les assignatures del primer quadrimestre i anuals ho hauran de sol·licitar i un cop concedida, l'avaluació única no serà reversible.

El termini per presentar la sol·licitud comença el dia 6 de novembre del 2019, i acaba el dia 12 de novembre de 2019, inclòs. La Secretaria de Campus, per indicació dels responsables d'ensenyament, donarà resposta a les sol·licituds dels estudiants, com a màxim,fins aldia 15 de novembre del 2019.

L'aplicació de l'avaluació única és unadecisiópresa per l'equip de direcció, els directors i els degans dels centres. Es presentarà a aprovació en reunió extraordinària del Consell de Govern, que se celebrarà en elspròxims dies. La mesura serà efectiva un cop hagi estat aprovada per aquest òrgan de govern.

tracking