Diari Més

Arrimadas a Tarragona acusa Sánchez de voler «donar la justícia a Torra» perquè «el proper cop d'estat sigui exitós»

Adverteix als socialistes que les eleccions «fan olor» a les últimes andaluses

Imatge de la bandera desplegada al Balcó del Mediterrani.

Arrimadas a Tarragona acusa Sánchez de voler «donar la justícia a Torra» perquè «el proper cop d'estat sigui exitós»Cs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cap de llista de Cs a Barcelona, Inés Arrimadas, ha acusat Pedro Sánchez de voler «donar la justícia a Torra» perquè «el proper cop d'estat sigui exitós». En un acte de petit format a la Rambla Nova de Tarragona aquest dissabte al migdia, ha dit que els socialistes porten al programa «un CGPJ escollit a Catalunya», que el TC «va derogar en la sentència de l'Estatut». Segons ella, això fa de Sánchez «un perill públic». A més, ha advertit als socialistes que les eleccions «fan olor» a les últimes andaluses, en què van ser destronats. «La repetició electoral et sortirà molt malament, Sánchez», ha etzibat. D'altra banda, creu que «la foto» d'Albert Rivera a la Moncloa és «el malson d'ERC i Torra», i «el somni de la majoria d'espanyols».

Segons Arrimadas, «el candidat preferit» dels republicans és el president del govern espanyol en funcions, a qui ha acusat de ser el responsable del «bloqueig» a l'Estat.

També ha fet una crida als qui «volen la llibertat» a no abstenir-se el 10N i votar «per parar els peus al nacionalisme». En aquest sentit, ha fet una crida als «moderats» a anar als col·legis electorals malgrat el «cansament», perquè «els que volen continuar adoctrinant els seus fills aniran a votar».

Arrimadas també ha apuntat al PP i la política educativa. «Quantes vegades han dit que posaran inspecció educativa?», s'ha preguntat. «El PP va treure el control sobre els llibres de text» durant l'úlitma legislatura de Rajoy, segons ella.

La número dos del partit també ha fet esment al símbol que utilitza Ciutadans d'un cor amb les banderes catalana, espanyola i europea, perquè demostra que no pensen «renunciar a la catalanitat», però tampoc «deixaran de ser espanyols». Arrimadas, juntament amb Lorena Roldán, altres càrrecs del partit i desenes de militants han desplegat una bandera amb el símbol del cor tribandera al Balcó del Mediterrani, el mirador al mar que hi ha a un dels extrems de la Rambla Nova tarragonina.

La successora d'Arrimadas al capdavant de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, també ha intervingut per acusar els independentistes de «totalitaris». «No aconseguiran fer-nos fora de Catalunya, és la nostra terra», ha afegit.

Segons ella, els catalans s'estan jugant «viure en pau i llibertat o seguir en el caos» el 10N, referint-se als «àcids i còctels molotov» dels recents aldarulls. «Voleu quatre anys més de Torra donant les gràcies als que tallen les carreteres?», s'ha preguntat. Segons ella, «a la Catalunya de Torra s'espeia als nens als col·legis i se sembra el caos als carrers».

tracking