Diari Més

Despullats o amb poca roba: Jil Love convoca a una acció a favor de l'independentisme a Tarragona

La tarragonina es va convertir en un focus d'atracció passejant despullada a la manifestació del 26 d'octubre a Barcelona

Imatge de Jil Love durant la manifestació de dissabte a Barcelona.

Jil Love. l''artivista' tarragonina que es va despullar per la independènciaJil Love Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sota la coordinació d'ÀlvarCalvet, aquest dillunsJilLove, que s'ha donat aconéixerper les protestes artístiques que protagonitza despullada, estarà novament a Tarragona en una acció de suport a l'independentisme.

JordinaSalavert, amb el nom artístic deJilLove, va protagonitzar focus mediàtics, dissabte passat, perquè es va passejar despullada (coberta amb adhesius de suports als presos polítics) a la manifestació sobiranista celebrada al carrer Marina de Barcelona.

Després d'anunciar la intenció de retornar a la seva ciutat per les xarxes socials, ara s'ha concretat l'acció que té prevista. Serà dilluns a les 18 h, amb un itinerari que començarà davant la catedral, al Pla de la Seu. Posteriorment es desplaçarà fins al Balcó del Mediterrani i acabarà als Despullats, a la Rambla Nova.

L'acció es preveu que culmini a les 20 h a la plaça ImperialTarraco, on la comitiva es desplaçarà per donar suport al col·lectiu de mares i pares per la República.

Des de les xarxes socials s'ha fet una crida a trobar gent que vulgui acompanyar l''artivista' tarragonina en el seu recorregut.Unade les condicionsésfer-ho despullat o 'amb poca roba'.

L'acció protanitzada per Jil Love es convoca sota el lema de 'La llibertat guiant el poble'.

tracking