Diari Més

Jil Love. l''artivista' tarragonina que es va despullar per la independència

Va participar, nua i només coberta amb missatges independentistes, a la manifestació del 26 d'octubre a Barcelona

Imatge de Jil Love durant la manifestació de dissabte a Barcelona.

Jil Love. l''artivista' tarragonina que es va despullar per la independènciaJil Love Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer Marina de Barcelona acollida dissabte la gran manifestació unitària del sobiranisme català en protesta per la sentència del judici de l'1-O.

La concentració va reunir, segons la Guàrdia Urbana, 370.000 persones i va servir per a reclamar la llibertat dels presos polítics, entre elsqualsel sobiranisme hi afegeix els detinguts pels aldarulls dels últims dies arreu del país.

En aquest tipus de concentracions solen realitzar-se activitats que complementen la manifestació, com ara actuacions castelleres o de grups i formacions musicals repartits al llarg del recorregut o en espais concrets.

A la de dissabte, però, s'hi va sumar una nova de color fora de les protestes 'tradicionals'. Va ser la protagonitzada per la modelJilLove, nom artístic de la tarragonina Jordina Salabert.

Lovees va passejar nua per la concentració i només es tapava amb adhesius i consignes de suport al procés independentista.

La seva 'passejada' per la manifestació la va recollir a les seves xarxes socials, on explicava que havia arribat des deLosÁngelesper participar-hi.

Jordina Salabert, segons ella mateixa explica a la biografia de la seva web, és model, actriu i 'artivista' i es va criar a Tarragona, on va estudiar al col·legiLestonnac. Va marxar cap a Barcelonaals 19 anysi afirma que resideix actualment als Estats Units, on va marxar, «per amor».

tracking