Diari Més

Tarragona reclama a la Rambla Nova la llibertat dels presos independentistes

Milers de persones participen a la marxa unitària

Imatge de la Rambla Nova amb els manifestants arribant al Balcó del Mediterrani.

Tarragona reclama a la Rambla Nova la llibertat dels presos independentistesÒmnium Tarragonès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Milers de persones han participat aquest divendres al vespre a la manifestació unitària convocada per les entitats sobiranistes de la ciutat de Tarragona.

El punt de trobada, a les 7 de la tarda, ha estat la plaça ImperialTarraco. Allí als concentrats s'han incorporat els manifestants que han participat en un acte al barri del Serrallo, dedicat a la LauraSoléi la resta de detinguts i enel qualha actuat la colla Xiquets del Serrallo.

Des de lagranrotondade laImperialTarracoels manifestants han enfilat Rambla Nova amunt,fins aarribar al Balcódel Mediterrani, on s'han fet els parlaments per a reclamar la llibertat dels presos independentistes, tant els condemnats per la sentència del judici de l'1-O com els detinguts delsCDRi els joves que van participar en les protestes per la sentència.

Entre les persones que han intervingut en l'acte hi havia la mare del DavidSolé, MartaDoménechque ha reclamat als presents «anar amb compte i ser més intel·ligents», que els queexerceixenla repressió contra els drets i les llibertats dels catalans.

Imatge de l'escenari de la concentració unitària.

Tarragona reclama a la Rambla Nova la llibertat dels presos independentistesÒmnium Tarragonès

Els manifestants a la Ramba Nova.

Tarragona reclama a la Rambla Nova la llibertat dels presos independentistesCDR Sant Pere i Sant Pau

tracking