Diari Més

Formació

Voluntaris del menjador social de Bonavista reben formació del servei de cuina del Joan XXIII

L’Associació Joventut i Vida recull durant la setmana els excedents de menjar del centre

Imatge del taller impartit aquest dijous.

Voluntaris del menjador social de Bonavista reben formació del servei de cuina del Joan XXIIICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de cuina de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha ofert un taller de formació sobre manipulació d’aliments i higiene alimentària dirigit als voluntaris que treballen al menjador social Joventut i Vida del barri de Bonavista.

La col·laboració de centre hospitalari se centra en oferir suport a part dels àpats que es donen diàriamen a persones amb necessitats bàsiques de Tarragona, garantint un menú equilibrat i saludable.

De dimarts a divendres, l’Associació Joventut i Vida recull a les instal·lacions de la cuina de l’Hospital Joan XXIII els excedents que han quedat de la producció, garantint en tot el procés les condicions higiènic-sanitàries. La cuina del Joan XXIII produeix diàriament més de 1.500 àpats.

Aquest projecte agafa més impuls amb sessions de formació teòric-pràctiques impartides per nutricionistes del servei de cuina de l’hospital. Les sessions estan dirigides a les persones voluntàries i als usuaris. El taller que s’ha impartit es completarà amb dues sessions més que es realitzaran durant els mesos de novembre i desembre.

tracking