Diari Més

Municipal

Floria acusa el govern municipal d'iniciar una «crisi reputacional» de Tarragona

La regidora socialista afirma que tancar l'amfiteatre ha costat més de 300.000 euros a la ciutat

Pla general d'una dona passant amb el carret d'un nadó per davant de la reixa de l'amfiteatre romà de Tarragona, tancat al públic de forma provisional. Imatge del 27 de setembre del 2019

amfiteatre, tancament, deficiència, romà, Tarragona, seguretatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora del grup municipal socialista de Tarragona,BegoñaFloria, ha demanat la dimissió del responsable de l'àrea de Patrimoni de l'Ajuntament,HermánPinedo, de qui afirma, «no està a l'altura de la conselleria de Patrimoni».

PerFloria, el tancament «precipitat» de l'Amfiteatre romà ha tingut un impacte negatiu valorat en «més de 300.000 euros a la marca turística de la ciutat de Tarragona».

La que va ser regidora de Patrimoni l'anterior mandatafimaque no hi havia un informe tècnic municipal, que especifiqués la necessitat del tancament del monument.Floria es pregunta«què ha canviat perquè el tornin a obrir. Han posat una tanca que limita la primera terrassa, una barrera que es podria haver posat el primer dia».

La consellera socialista també ha lamentat que aquesta acció, que considera «imprudent» ha causat un «inici de crisisreputacionalde la nostra ciutat que trigarem anys a recuperar».

tracking