Diari Més

El Cocinero Fiel es posiciona sobre la sentència: «yo no me callo»

L''influencer' tarragoní lamenta el silenci del sector de la gastronomia i dona suport al detingut David Solé

Txaber Allué és El Cocinero Fiel.

El Cocinero Fiel es posiciona sobre la sentència: «yo no me callo»elcocinerofiel.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TxaberAllué, tarragoní que ha aconseguit notorietat com a ElCocineroFiel, ha donat suport públicament a través de les xarxes a DavidSolé, el jove de Tarragona detingut a Barcelona i també s'ha posicionat molt críticament amb la sentència de l'1-O.

Alluécompta amb un espai personal sobre gastronomia que es visualitza a través del blog elcocinerofiel.comireuneix milers de subscripcions i seguidors al seu canal de YouTube i la pàgina de Facebook, més de 160.000 i 50.000 respectivament.

Des que es va fer pública la sentència de l'1-O,Alluéha aprofitat el seu compte de Twitter (26.000 seguidors) per a expressar-se de manera més personal sobre la situació que es viu a Catalunya i ha compartit piulades també molt crítiques amb la resposta institucional a les protestes.

No li han faltat les crítiques d'aquells seguidors que consideren que no és un espai on expressar opinions polítiques i el mateixAlluéadmet queentenlescríitiques, però també deixa clar perquè ho fa: «Entiendolascríticaspor misconstantesopinionespolíticas.Ya,yasé queestáisaquí por lagastronomía.Peroel silenciodel mundode lagastronomíaesestruendosoytengoque compensar.Ojo,respetoyentiendototalmenteesesilencio,peroyonome callo».

Posteriorment, lluny d'evitar continuar lamentant la situació a Catalunya, va decidir mostrar el seurecolzamenta un dels detinguts, el tarragoní DavidSolé, aprofitant també els seus vincles gastronòmics.

«Va, que el monotema cansa.Volvamosa lagastronomía.Unodeloscocinerosquemejortocael arrozen Tarragona es DavidSolé.Suhijoestáenprisiónpreventiva pormanifestarseel 16de octubreen Barcelona. Oh,wait!»

tracking