Diari Més

Tribunals

Demanen 12 anys de presó a una persona acusada de violació

La víctima era menor quan van passar els fets

Pla general del vehicle de Mossos d'Esquadra que custodia els pares del nadó d'un mes ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, en la seva arribada a l'Audiència, on han passat a disposició judicial. Imatge del 16 de febrer del 2019 (Horitzontal).

disposició judicial, lesions, maltractaments, joves, pares, nadó, Tarragona, jutjats, Audiència de Tarragona, violència físicaMar Rovira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà el pròxim dijous, dia 24 d’octubre, una persona acusada d’un delicte d’agressió sexual per violació a una víctima menor de 16 anys i d’un delicte lleu de lesions. Els fets van ocórrer a Tarragona l’any 2016.

Segons informació facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el fiscal del cas demana 12 anys de presó a l’acusat. Segons aquest, la persona que serà jutjada havia quedat amb la víctima, de 13 anys, amb coneixement de tal circumstància per part d’ell, i una amiga d’aquesta per a anar a casa de la mateixa a beure i consumir marihuana. Més tard, el processat i la víctima van anar a una festa. En un moment determinat, aprofitant la vulnerabilitat de la víctima per afectació per l’estat etílic i el consum de cànnabis, va acabar perdent el coneixement i l’acusat la va portar a un lloc allunyat i despoblar, i la va agredir sexualment, segons relata el fiscal. En aquest cas, concorre la circumstància agreujant d’abús de superioritat i abús de lloc.

tracking