Diari Més

Presó provisional comunicada i sense fiança per a Laura Solé i Joan Tortosa, detinguts pels aldarulls a Tarragona

La causa està oberta per desordres públics

Pla detall d'un cartell reivindicatiu en la concentració a Tarragona per demanar la llibertat dels detinguts en els aldarulls a Tarragona.

Presó provisional comunicada i sense fiança per a Laura Solé i Joan Tortosa, detinguts pels aldarulls a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a dos dels cinc detinguts pels disturbis d'aquesta setmana a la ciutat.

LauraSolé, tarragonina de 25 anys, i Jordi Tortosa, del Pont d'Armentera i fill de l'alcadessa del municipi, van ser detinguts dijousa la nit. Alguns testimonis han explicat a Diari Més que un grup de manifestants va localitzar un grup d'agents de paisà infiltrat entre els joves manifestants, aquests els van aïllar i els agents es van amagar en un portal. Quan un grup policial de reforç es va personar per ajudar als agents de paisà es va produir la detenció de la Laura, i més tard la del Joan.

La detenció la va efectuar la Policia Nacional, al·legant insults dels ara detinguts als agents. Els advocats de la defensaestanpreparant un recurs contra la interlocutòria de l'empresonament.

La magistrada ha deixat en llibertat provisional els altres tres detinguts, que hauran de comparèixer quinzenalment al jutjat. També se'ls ha retirat el passaport i se'ls ha prohibit sortir del territori i d'acudir, aproximar-se o participar en actes o manifestacions, a menys d'un quilòmetre durant un període de sis mesos. Segons fonts judicials, els joves estan acusats de delictes de desordres públics.

tracking