Diari Més

Successos

Una desena de contenidors cremats a Tarragona en els aldarulls de dimarts

Els Bombers també van haver d'apagar diversos contenidors a Reus i Valls, on també es va fer foc a les vies del tren

Enfrontaments entre policia i manifestants després de l'acte d'ANC i Òmnium a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona

Enfrontaments entre policia i manifestants després de l'acte d'ANC i ÒmniumGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van haver de fer diversos sortides ahir a la nit a Tarragona en motiu dels aldarulls per les manifestacions contra la sentència de l'1-O. Segons informen, a la ciutat es van cremar una desena de contenidors. El cos també va haver d'actuar per apagar contenidors a Reus i Valls. En aquesta última ciutat també es va fer foc a les vies del tren.

Els incidents a Tarragona es van registrar entre les 22h i la 1h de la matinada. La majoria de contenidors cremats, que ascendirien a una desena, es van incendiar a la Rambla Nova i a la Rambla Vella. Pel que fa a Reus, van cremar doss contenidors al carrer Bisbe Grau i al carrer de Badalona -aquest últim foc es va produir arran de l'incendi d'un vehicle, fet que es desconeix si va ser provocat i si té relació amb les protestes-.

A Valls van cremar diversos contenidors al carrer Castells amb Eladi Homs i a la carretera del Pla amb avinguda del Fornàs. Els Bombers també van haver d'apagar un foc a les vies del tren a la capital de l'Alt Camp.

tracking