Diari Més

Trenta-un detinguts i 125 persones ateses pel SEM en les protestes de dimarts

A Tarragona hi ha 14 arrestats i els sanitaris van atendre 11 persones

Enfrontaments entre policia i manifestants després de l'acte d'ANC i Òmnium a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona

Enfrontaments entre policia i manifestants després de l'acte d'ANC i ÒmniumGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aldarulls que es van produir dimarts al vespre i a la nit en diferents punts de Catalunya van acabar amb 31 detinguts i 56 mossos d'Esquadra ferits. Hi ha 14 arrestats a Tarragona, 9 a Lleida, 6 a Barcelona, 1 a Sabadell i 1 més a l'Ametlla del Vallès, segons han informat fonts policials. Les detencions s'han fet per motius diversos, com ara desordres públics o atemptats a agents de l'autoritat.La Policia Nacional, per la seva part, comptabilitza 18 agents ferits. Els detinguts es van fer durant la nit de dimarts, excepte una, que s'ha fet aquest dimecres al matí a Balaguer per trencar el braç a un agent durant els enfrontaments a Lleida.

Segons han difós alguns usuaris a través de les xarxes socials, a Tarragona agents antiavalots de la Policia Nacional van entrar a la sala d'espera de l'Hospital Santa Tecla. Allà van identificar a diversos joves i també van preguntar per diverses persones.

Per altra banda, El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 125 persones, 74 de les quals a Barcelona. En total es van evacuar 18 persones a centres mèdics, cap greu. Dels 74 atesos a la capital catalana, 66 van ser donats d'alta en el mateix lloc i 8 van ser traslladats. ATarragona el SEM va atendre 11 persones, amb sis afectats donats d'alta in situ i cinc trasllats; AGurb es van atendre 14 persones, amb un trasllat; a Lleida hi ha registrades 15 assistències, amb un trasllat; a Girona la xifra va ser de 7 assistències, incloent dos evacuats a centre mèdic; a Sabadell es van atendre dues persones, amb un trasllat, i a Mollet del Vallès dues més, les dues donades d'alta en el lloc.

tracking