Diari Més

Protestes per la sentència de l'1-O

Contenidors encesos i llançament d'ampolles a la policia a Tarragona

Els aldarull s'han estès pel centre dela ciutat, amb diverses càrregues policials

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barricades amb contenidors cremant al carrer Unió i a la Rambla Nova de Tarragona. Aquesta és la tònica dels aldarull que s'han estès al centre de la ciutat de Tarragona aquest dimecres a la nit.

Els aldarulls s'han iniciat amb diversos contenidors encesos i llançament d'ampolles de vidre contra la policia a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona, en el marc de les protestes per les sentències de l'1-O. Un miler de persones s'han concentrat a l'entorn de la subdelegació del govern espanyol enmig d'un dispositiu policial nombrós format per Mossos d'Esquadra i Policia Nacional.

Alguns dels protestants arribaven a la plaça després d'haver anat a la caserna de la Guàrdia Civil i d'haver tallat l'AP-7. Quan ja eren a la plaça han arribat diverses furgonetes de Policia Nacional, i han començat els enfrontaments.

Un grup d'una vintena de persones ha baixat contenidors pel carrer Marquès de Montoliu fins a la plaça Imperial Tarraco i els ha encès. També han bolcat un contenidor de vidre i han agafat les ampolles per llençar-les a la policia.

Contenidors cremant al carrer Unió.

Contenidors cremant al carrer Unió de Tarragona.

tracking