Diari Més

Inaugurada la 4a edició del Psicurt, el Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental

L’alcalde Pau Ricomà destaca la importància de «vincular la cultura amb la salut mental»

La subdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat de Catalunya, Carmen Cabezas; l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; i el

Inaugurada la 4a edició del Psicurt, el Festival de Curtmetratges sobre Salut MentalMauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Psicurt, el Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental, celebra la seva quarta edició del 10 al 13 d’octubre. L’alcalde Pau Ricomà va assistir ahir dijous, 10 d’octubre, a l’acte d’inauguració, on va assegurar que «el cinema és un dels millors instruments per explicar la salut mental no com una patologia sinó com un estat d’ànim de persones amb capacitats diferents». L’alcalde també va agrair al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya que hagi triat Tarragona per fer aquest certamen.

En l’acte també hi va ser present, Jaume Descarrega, membre de la Junta de Govern i referent de la comissió de cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). Descarrega va destacar que «el Psicurt és un projecte que enamora, commou i emociona» i va afirmar que «des del col·legi apostem per un projecte cultural dels que fan ciutat».

Per últim, la subdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat de Catalunya, Carmen Cabezas, també va intervenir en l’acte, on va definir el festival com «una mostra de com, a partir del cinema, es pot promocionar la salut mental».

Un cop acabats els parlaments es va projectar la pel·lícula Campeones de Javier Fesser.

tracking