Diari Més

L'Ajuntament anima a portar una peça de roba relacionada amb l'orgull aquest 11 d'octubre

Es commemori el Dia Internacional per Sortir de l’Armari

L'Ajuntament de Tarragona amb la bandera LGTBI penjada a la façana.

Denuncien que l'Ajuntament de Tarragona no cedeix un espai públic per celebrar el Dia de l'Orgull LGTBI@josecuadrado

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’11 d’octubre se celebra el Dia Internacional per Sortir de l’Armari, el qual vol conscienciar sobre la importància de visibilitzar davant de la societat el fet que hi ha altres maneres de viure la sexualitat, l’afectivitat, la identitat i el gènere. Per aquest motiu, la regidoria de Feminismes i LGTBQ de l’Ajuntament de Tarragona proposa a totes les persones i, especialment, al col·lectiu LGBTIQ+ que aquest dia utilitzin alguna peça de roba relacionada amb l’orgull, com un triangle o els colors de l'arc iris.

Aquesta data va ser implantada pel Dr. Robert Eichberg i Jean O’Leary el 1988, en conjunt amb la celebració de la Segona Marxa pels Drets de Gais i Lesbianes, que va tenir lloc a Washington DC, Estats Units, per demanar la igualtat de drets per a totes les persones.

Tarragona disposa del Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres, ubicat a l’edifici municipal de la plaça Imperial Tàrraco, número 1, on s’ ofereix atenció directa, individualitzada i gratuïta a les persones interessades. L’horari és els dimecres de 10 a 14 hores.

tracking