Diari Més

Mobilitat

Restableixen parcialment la circulació de trens al Camp de Tarragona

La incidència ha comportat retards de més de 60 minuts als trams entre Reus-Tarragona i entre Salou-Tarragona-Torredembarra

Els usuaris s'han anat acumulant a l'estació de Tarragona a causa del tall de subministrament.

Tallada la circulació de trens al Camp de Tarragona per una avaria a la catenàriaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els trens deles línies R14, R15, R16, RT1 i RT2 de Rodalies de Catalunya al Camp de Tarragona ja poden circular des de les 18 hores, tot i que ho fan amb retards de més de 60 minuts. Tal i com ha informat Renfe, els tècnics d’Adif han restablert parcialment la circulació de trens per una via als tramsTarragona – Reus i Salou –Tarragona-Torredembarra.Protecció Civil ha activat la prealerta Ferrocat.

Una incidència en el subministrament elèctric de la catenària ha comportat el tall de la circulació de trens al Camp de Tarragona des de les 17 hores. El servei s'ha anat recuperant amb restriccions a les línies afectades de Rodalies, així com trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani que poden patir retards superiors als 60 minuts.

Tècnics d’Adif s’han desplaçat al punt per valorar i procedir a la reparació de l'avaria de catenària. De moment, la circulació es fa per via única i els trens acumulen retards importants.

tracking