Diari Més

Les Escales del Miracle ja tornen a estar obertes

S'ha procedit a la seva reobertura després de finalitzat els treballs d'estintolament dels diferents punts del mur de l'amfiteatre

Les escales s'han reobert al pas dels vianants.

Les Escales del Miracles ja tornen a estar obertesMauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Escales del Miracle s’han reobert aquest dilluns, 7 d’octubre, després que hagin finalitzat els treballs d’estintolaments dels diferents punts del mur de l’Amfiteatre, en la zona situada al seu entorn. Tal com ha explicat el regidor de Territori, Xavier Puig, «les obres han consistit en reforçar les parts detectades amb inestabilitat amb l’objectiu d’evitar l’agreujament de la patologia constructiva i ha estat una actuació amb caràcter cautelar».

Els treballs de reforç s’han efectuat en dos àmbits: el mur i la part de les escales que passa per sobre d’una volta de l’Amfiteatre, que s’han reforçat amb puntals. Les escales ja són accessibles al públic, però en el tram que va des del Parc de l’Amfiteatre fins a la plaça Arce Ochotorena només s’ha habilitat la meitat de l’escala. Les properes setmanes continuaran els treballs amb un reforç addicional del mur i la reparació del canal d’aigües residuals, entre d’altres.

MÉS INFORMACIÓ

L'Ajuntament fa una actuació d'urgència per reobrir les escales del Miracle la setmana que ve

tracking