Diari Més

Municipal

Ricomà denuncia assetjament polític contra Pinedo i insinua comportaments mafiosos de Ciutadans

Cs durà a la fiscalia al regidor de Podem pel retard en el tancament de l'amfiteatre

Pla obert del conseller de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, en roda de premsa el 27 de setembre del 2019

romà, Tarragona, seguretat, deficiència, tancament, amfiteatre, Hermán PinedoRoger Segura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal de Ciutadans ha convocat per aquest dijous una roda de premsa en què anunciarà que portarà a la fiscalia la gestió que el regidor de Patrimoni,HernánPinedo (En Comú Podem), ha fetamb relació altancament de l'amfiteatre romà.

La notícia es va conèixer aquest dimecres, i la intenció de Ciutadans és fer la denúncia en considerar que es podria haver comès un possible delicte sobre danys o imprudència amb el patrimoni històric.

Les raons concretes que Ciutadans té per a fer arribar el cas a la fiscalia es coneixeran a la roda de premsa, però a les xarxes ja ha generat respostes. Una de les més contundents ha estat la de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

El batlle tarragoní afirma que mai havia vist «un assetjament semblant contra un conseller de l'Ajuntament de Tarragona». I afegeix una insinuació que equipara l'actuació de la formació taronja amb una famosa escena d'una pel·lícula sobre la Màfia italiana, 'ElPadrino': «Després què toca? Un cap de cavall al llit?».

Ricomà conclou la seva piulada amb, «coses del centre moderat».

tracking