Diari Més

Política

L'Ajuntament de Tarragona retira la pancarta i tornarà a posar-la després de les eleccions

Xavi Puig ha assegurat que sobre la indumentària dels funcionaris la JEZ «ha acceptat parcialment les al·legacions, perquè diu no és competent en matèria de vestimenta»

Un operari retirant la pancarta.

L'Ajuntament de Tarragona retira la pancarta i tornarà a posar-la després de les eleccionsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha procedit la tarda d'aquest dijous a retirar la pancarta de la façana del Palau Municipal amb el lema «Llibertat presos polítics» i ha anunciat que la tornarà a posar un cop s'hagin celebrat les eleccions generals del 10 de novembre. El portaveu del govern municipal, Xavi Puig, ha manifestat que la decisió obeeix al fet que la Junta Electoral de Zona «ha desestimat el recurs que vam presentar contra la retirada de la pancarta». Puig ha comentat que «la decisió –de la JEZ– és vinculant». El regidor d'ERC ha afegit que, no obstant això, «passades les eleccions la pancarta tornarà a la façana de l'Ajuntament perquè és important la defensa dels drets humans». Puig també ha dit que «no descartem posar una altra pancarta, però això requerirà consens».

«El fet rellevant és que la que hem tret avui la tornarem a posar». La decisió de la JEZ «és un element normatiu que acceptem».

Pel que va a la indumentària dels funcionaris, Puig ha comentat que la JEZ «ha acceptat parcialment les nostres al·legacions, perquè diu no és competent en matèria de vestimenta». Puig ha afegit que el personal de l'Ajuntament «sempre fa la seva feina des de la imparcialitat».

tracking