Diari Més

Judicial

Cs denunciarà vuit ajuntaments tarragonins que mantenen penjades pancartes «partidistes»

El grup municipal de Tarragona demana que «es garanteixi la neutralitat dels edificis públics, especialment en període electoral»

La pancarta 'Llibertat presos polítics', penjada a l'Ajuntament de Tarragona.

La pancarta 'Llibertat presos polítics' ja penja del balcó de l'Ajuntament de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans de Tarragona denunciarà a les juntes electorals de la província un total de 8 ajuntaments que mantenen penjades pancartes i simbologia «partidista». En el cas de Tarragona, Reus, Valls i la Selva del Camp ja s’han interposat les denúncies, mentre que en el de Torredembarra, Tortosa, l’Ampolla i l’Ametlla de Mar es farà en els propers dies, segons la formació taronja.

El grup municipal indicia, en el text assenyalat, «l’incompliment de la resolució que obliga el Govern i els Ajuntaments a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral». A la denúncia demana a les juntes electorals de zona de Tarragona, Reus, Valls, Tortosa i el Vendrell que «obliguin els ajuntaments a retirar la pancarta i qualsevol altre símbol partidista de les façanes d’edificis municipals» i que «tant els consistoris com la resta d’administracions garanteixin el compliment del principi de neutralitat».

tracking