Diari Més

Oci

La Terrasseta de Santa Tecla es consolida en la seva vuitena edició

L'oferta variada i la millora de l’espai han fet que el públic familiar hagi augmentat

La Terrasseta ha ofert actuacions musicals per a tots els gustos.

La Terrasseta de Santa Tecla es consolida en la seva vuitena edicióJaime Rojas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La proposta d'oci la Terrasseta ha fet un pas endavant i s'ha consolidat enguany en la vuitena edició perles festes de Santa Tecla. Durant dotze dies, elParc Saaavedra de Tarragona ha acollit diversos concerts i activitats per a tots els públics. Per l'escenari hi han passat Hombre Lobo Internacional, Tribade, Natty Bo d'Ska cubano, Soweto, Amazonians, Maluks, Ràdio Rude, The Bird Yellow, Eterns, The Ruralites i Espaldamaceta.

La programadora de la Terrasseta, Aida Bañeres, ha destacat «el bon ambient i la diversitat d’estils», a més a més, ha volgut «agrair la fidelització del públic que ha omplert el festival durant aquests dotze dies».

La millora del disseny de l’espai i l’ampliació de la infraestructura han fet que en aquesta edició el públic més familiar s’hagi sumat a la Terrasseta de Santa Tecla. Especialment en els concerts de tarda i els sopars a la fresca, que han estat acompanyats de projeccions de films com ara els clàssics ‘Karate kid’, ‘El club de la lucha’ o ‘Cinema paradiso’.

Engunay, l’oferta gastronòmica s'havia ampliat amb 7 food trucks que han ofert diverses opcions per sopar amb productes de la terra i de proximitat.

La vuitena edició també ha comptat un nouespai de trobada i de debat, La Terrasseta Feminista. Per aquest han passat els col·lectius de la ciutat com Fridas, Cau de Llunes, Gènere Lliure i Alerta Violeta. L'espai ha estat coordinat per la politòloga, tècnica en Assexora’tgn i professora associada de la URV, Alicia Valdés.

tracking