Diari Més

Societat

El Pla de la Seu de Tarragona tornarà a l'edat medieval el proper mes d'octubre

Diverses parades amb productes artesans s'instal·laran al Mercat, que compleix 25 anys

El Mercat ha hagut de plegar abans de temps per l'avís de precipitacions abundants

El Mercat Medieval de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Medieval de Tarragona se celebrarà del 18 al 20 d'octubre a la Part Alta. El Pla de la Seu i els carrers del voltant acolliran diferents parades amb productes artesans, en una cita que aplega a milers de persones. Enguany, el Mercat celebra el seu 25è aniversari.

L'horari del Mercat serà de 10 a 22 de la nit i s'han programat diverses activitats per als tres dies.El divendres 18, a les 19.30h, es podrà gaudir de l’actuació de l’arpa Medieval de Sergius al final del carrer de les Coques.

Una cercavila protagonitzada pel grup de percussió Els Engrescatsenvairà els carrers de la Part Alta cap al migdia. Mentre que a les19 hores, l’actriu Juana Badia oferirà el seu espectacle de contacontes davant de la porta de Catedral. La música celta arribarà de la mà delgrup Ellas Music Band a la plaça de les Cols, a partir de les 20 hores.

Per l'últim dia, la Kobla del Taulell i la Bola Màgica protagonitzaran una cercavila per la zona del Pla de la Seu pel matí, amb un segon passi per la tarda. Durant els tres dies els més petits podran gaudird' una gran varietat de jocs tradicionals de fusta.

tracking