Diari Més

Successos

Un grup de ciutadans aconsegueix retenir un home que havia robat una bici a Tarragona

Aquesta matinada també s’ha produït un robatori d’un mòbil a la Part Alta

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home de 45 anys com a presumpte autor d'un delicte de furt. L’home havia robat una bicicleta i va poder ser retingut per un grup de ciutadans que es trobaven a la zona.

Els fets van succeir ahir dilluns, poc abans de les 16 h, quan una patrulla es va desplaçar al carrer Mallorca alertada pel furt d'una bicicleta. En arribar al lloc dels fets els agents van comprovar que un grup de persones estava retenint l'home que hauria sostret el vehicle. En l'escorcoll de les seves pertinences personals els agents van trobar-li en una motxilla unes tenalles de dimensions considerables i un tornavís, motiu pel qual l'home va ser detingut.

La bicicleta, valorada en prop de 2.500 euros, es va poder recuperar i retornar al seu propietari.

Detingut un jove de 18 anys per robar un mòbil a la Part Alta

Per altra banda, la Guàrdia Urbana també ha detingut aquesta matinada un jove de 18 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació. Els fets han succeït poc després de les 5h, quan una dona ha comunicat que li havien robat el telèfon mòbil, valorat en mil euros, en un carrer de la Part Alta.

El dispositiu mòbil va ser trobat per una altra ciutadana sota un arbre proper i retornat minuts després a la seva propietària.

Més tard, mentre realitzaven tasques de seguretat ciutadana, els agents van observar un individu que coincidia amb la descripció facilitada per la víctima, motiu pel qual el jove va ser detingut.

tracking