Diari Més

Successos

Tres detinguts per provocar danys a motos i cotxes a Tarragona

Un home ha estat enxampat tirant a terra motocicletes al centre de la ciutat, mentre que dos més han causat desperfectes a diversos vehicles de la Part Baixa

El carrer Apodaca de Tarragona.

Cinc ocupes detinguts en diversos pisos del carrer ApodacaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut la matinada d’aquest dimarts, 17 de setembre, un total de tres homes com a presumptes autors de delictes de danys. Un d’ells, de 38 anys, ha estat enxampat tirant al terra motocicletes al centre de la ciutat. Els altres dos, de 34 i 41 anys, han causat desperfectes a diversos vehicles a la Part Baixa.

Els fets s’han produït gairebé a la mateixa hora. Per una banda, poc abans de les 4h diferents testimonis han explicat al cos policial que un individu estava tirant a terra diferents motocicletes per carrers del centre de la ciutat. L'home ha pogut ser detingut al carrer Girona. Els agents han deixat nota en els set vehicles malmesos perquè els seus propietaris es posin en contacte amb la Guàrdia Urbana per presentar la denúncia corresponent.

Per altra banda, Pels volts de les 3.30h el cos policial ha estat alertat que dos homes estaven causant desperfectes a motocicletes i turismes estacionats al carrer Apodaca. Els presumptes autors dels danys han pogut ser detinguts a la plaça dels Carros. Els agents han observat que a la zona hi havia tres motocicletes al terra i tres cotxes amb els retrovisors trencats i cops a la carrosseria.

tracking