Diari Més

El Port de Tarragona lliura els premis del Concurs de Mútua Catalana

Eduard Virgili és el guanyador, Rosa Solano obté el segon premi i Rita Sala s'emporta el guardó de dibuix i gravat

Un moment de la presentació de l'exposició.

El Port de Tarragona lliura els premis del Concurs de Mútua CatalanaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha assistit aquest dimarts al lliurament de premis del Quart Concurs de Pintura i de la tercera edició del de Dibuix i Gravat de Mútua Catalana adreçat a artistes d’arreu del país. L’obra En el blau està la llibertat, d’Eduard Virgili, ha guanyat el quart premi dotat amb 3.000 euros. El segon premi, de 1.200 euros, és per a Rosa Solano amb la peça Tiempo entre costuras. I, a la categoria de dibuix i gravat, dotada amb 1.000 euros, la guanyadora és Rita Sala amb l’obra El traspàs.

En aquesta edició, hi han participat 130 obres i han augmentat els gravats. Els noms dels premiats s'han donat a conèixer durant l’acte celebrat aquest dimarts al vespre, abans de la inauguració de l'exposició.

La mostra al Tinglado 1, que també presenta les millors obres del concurs de pintura ràpida organitzat pel Rotary Club Tarragona sobre edificis modernistes, estarà oberta fins diumenge 29 de setembre de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hortes i, el diumenge, d’11 a 14 h.

tracking