Diari Més

Successos

Dos detinguts per robar la cartera i el mòbil a un home en un bar de Tarragona

Els lladres van iniciar una conversa amb la víctima i van aprofitar un descuit per cometre el furt

Segons informa el cos, els fets van ser denunciats i divendres es va organitzar un dispositiu policial de paisà.

Detingut un home al Vendrell acusat d'exhibicionisme davant de menorsTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat a Tarragona dos homes, de 32 i 35 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de la Pobla de Mafumet i Reus, com a presumptes autors d’un delicte de furt. Els individus van robar la cartera i el mòbil a un home en un bar de Tarragona aprofitant un descuit de la víctima després d’haver-hi entaulat conversació.

Els fets van tenir lloc en una cafeteria pròxima a l’estació d’autobusos de Tarragona, al carrer de Pere Martell, quan la víctima estava prenent una consumició. Els dos detinguts van iniciar una conversa amb ell, moment en què van aprofitar un descuit per robar-li el telèfon mòbil i la cartera amb targetes, diners en efectiu i documents personals.

La víctima va adonar-se que li havien robat quan sobtadament els dos desconeguts van fugir en direcció al Parc de la Ciutat. Diverses dotacions policials van iniciar una recerca seguint la descripció prèviament facilitada. Poca estona després, al carrer Ramon i Cajal, a les rodalies d’aquest parc urbà, els agents van localitzar els dos homes. Durant l’escorcoll es va poder recuperar el telèfon mòbil sostret i diversa documentació de la víctima.

Els dos detinguts van passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, qui va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

tracking