Diari Més

Aretha Franklin i Stevie Wonder sonen al Metropol

El recinte teatral de la Rambla Nova viu un concert d’homenatge a la música ‘funk’

Imatge del concert celebrat ahir al Teatre Metropol.

Aretha Franklin i Stevie Wonder sonen al MetropolGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Metropol va reunir un nombrós grup de persones amants de la música funk, en el marc de l’homenatge que es va fer a aquest gènere que va néixer a mitjans de la dècada dels anys seixanta quan músics que en la seva major part eren afroamericans van fusionar soul, jazz i ritmes llatins. L’homenatge es va centrar en dues figures que van ser determinants en l’expansió d’aquest gènere, com van ser Aretha Franklin i Stevie Wonder. Altres grans intèrprets van ser James Brown, Prince, Sly & The Family Stone o Maceo Parker.

La TGN Big Band i Susana Sheiman van satisfer els amants d’Aretha Franklin, mentre que la Jove TGN Big Band i Chloe Carrascal van oferir una selecció del repertori del cantant i compositor Stevie Wonder.

Les persones que van assistir al concert van fruir amb les diferents interpretacions dels músics, que van obrir un espai per a la nostàlgia, en el qual van recordar algunes peces mítiques d’aquest gènere musical que Franklin i Wonder van popularitzar, algunes d’elles arribant al número 1 de les llistes més importants del panorama musical mundial. Moltes de les composicions formen part de les peces més selectes de la música clàssica moderna.

tracking