Diari Més

Oques Grasses i Segonamà, protagonistes del gran concert a la plaça de la Font

L’inici de la Conteclada i el Pastís del Braç de Santa Tecla, altres cites destacades de l’inici de la setmana

Oques Grasses presentarà el seu nou disc 'Fans del Sol'.

Buhos, Oques Grasses i Doctor Prats fan créixer la segona edició del festival Lo Riu SonaOques Grasses - Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concert d'Oques Grasses centra l'atenció de la programació de Santa Tecla d'avui dilluns, després d'un cap de setmana d'activitat intensa. La cita, que s'emmarca en els 50 anys de BASF a Tarragona, començarà a les 22h a la plaça de la Font amb els Segonamà. Serà a les 23.30 h quan Oques Grasses presetaran el seu darrer disc, Fans del sol, i repassaran altres èxits de la seva trajectòria.

Abans, a les 18h a la plaça de les Cols, els més menuts tindran l'oportunitat de deixar els seus xumets a la Víbria. A la nit començarà la Conteclada (22h, Antiga Audiència), avui amb els contes de Muntsa Plana i Rat Cebrian.

Demà dimarts el Pastís del Braç de Santa Tecla (19h, plaça de la Font) tornarà a fer les delícies dels més llèpols, amb 2.000 racions ofertes pel Gremi de Pastissers. A la mateixa hora, la periodista i fotògrafa tarragonina Laia Diaz presenta a la plaça de les Cols el llibre Tots som la Tecla, un recull d'històries i fotografies de 60 persones que contribueixen a fer possible la festa major de la ciutat. La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona oferirà a les 19.30h a la plaça de la Pagesia el tradicional concert de Santa Tecla, en què presentarà música tradicional i d'arrel popular sota el sedàs de la música simfònica.

Podeu consultar la programació completa en aquest enllaç.

tracking