Diari Més

Oci

La Tardor Tarragona Jove ofereix 1.800 places en una seixantena de propostes

Les inscripcions es poden fer a partir del 17 de setembre a través de la pàgina web

Presentació de la programació

La Tardor Tarragona Jove ofereix 1.800 places en una seixantena de propostesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova programació del Tardor Tarragona Jove oferirà del 30 de setembre al 27 de desembre una seixantena de propostes d'oci al jovent de 12 a 35 anys. Les inscripcions començaran aquest dimarts, 17 de setembre, a través de la pàgina web i s'ofereixen 1.800 places.

De dimarts a dissabte es mantenen les Aules Temàtiques sobre cinema, fotografia, cuina, entre d'altres.En el camp dels esports i l'aventura, s'ofereixla possibilitatde practicar crossfit o realitzar exercicis d'abdominals hipopressius. La programació manté les apostes pel teatre i la dansa, la música, el circ i la màgia amb diferents tallers i espectacles.Altres camps que es mantenen són els idiomes, amb la novetat de l'aula de conversa en anglès, la creació literària o la cuina creativa.

La Zona Cultura Kesse farà visibles les produccions joves elaborats en les aules temàtiques, alternades les amb les actuacions d'artistes consolidats com Germà Aire (4 d'octubre), Venga Monjas (8 de novembre) i Miguel Noguera (15 de novembre).

tracking