Diari Més

L'Entradeta de Músics omple de sons els carrers de la Part Alta

Van participar nens pertanyents a tres conegudes formacions de la ciutat

L'Entradeta de Músics va ser seguida per un nombrós públic que va voler veure els petits intèrprets.

L'Entradeta de Músics omple de sons els carrers de la Part AltaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pedrera d’intèrprets de música tradicional es van citar ahir diumenge, a les 10.30 hores, al Portal del Roser, per protagonitzar una nova edició de l’Entradeta dels Músics. Com també fan els adults, els nens van simular que entraven a la ciutat acompanyats dels seus instruments, sorprenent les persones que es trobaven en aquell espai i, de manera especial, els turistes de visita a Tarragona. Des del Portal del Roser, la comitiva es va dirigir cap al carrer Cavallers i, des d’aquest punt, a la plaça de les Cols passat pel carrer Major.

Els membres de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler, de l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal i de la Xarangueta Els Guirigalls van sorprendre les persones que en aquelles hores del matí es trobaven als carrers de la Part Alta. Un cop els petits músics van arribar a la plaça de les Cols, van interpretar una peça de lluïment.

Entre les persones que van poder gaudir de la música de les tres formacions es trobava el grup que, a la mateixa hora i lloc estaven citades per iniciar una visita guiada a la Tarragona que va viure el setge de l’any 1811 a càrrec de l’exercit de Napoleó.

L’entrada dels adults

L’Entradeta de Músics que es va celebrar ahir al matí és la prèvia a l’Entrada de Músics que se celebrarà el pròxim diumenge, dia 22 de setembre, a partir de les 12 hores al portal del Roser, que començarà amb la interpretació de Els Segadors pels Grallers Els Quatre Garrofers. A més d’aquesta formació, també participaran les següents: Filibusters, Fanfara de Torredembarra, Grallers de l’Esperidió, Espremulls Ministrers, Grallers Els Bordons, Grallers de l’Alfàbrega, Pelacanyes Grallers de Tarragona, Sacaires de Tarragona, Mitja Cobla La Mitja Lluna, Dolçainers Tresmall, Grallers Tocaferro, Sonagralla, Grallers La Virolla, Sonadors Bufalodre, Faktoria Folk, Rodarboç – Cobla de Ministrers, So Nat grallers i la Tradiband, Banda d’Instruments Tradicionals de Tarragona.

Detall de l'activitat musical d'ahir als carrers de la Part Alta.

L'Entradeta de Músics omple de sons els carrers de la Part AltaGerard Martí

tracking