Diari Més

Entitats

Les 24 Hores de Natació del CN Tàrraco reuneix prop de 400 participants

La cloenda de la jornada es va vincular amb la campanya Mulla't de la Fundació Esclerosi Múltiple

Imatge de grup de participants als relleus de les 24 hores de natació.

Les 24 Hores de Natació del CN Tàrraco reuneix prop de 400 participantsCN Tàrraco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de 400 persones han participat en la XXIII edició de les 24 Hores de Natació delCNTàrraco, que es va iniciar el divendres passat a les 19 h.

L'humorista gràfic tarragoní, Napi va ser l'encarregat del primer dels relleus de la jornada, cadascun d'ells de 200 metres. Una altra de les participants en el relleu va ser la nedadora professionalErikaVillaécija, retirada l'any passat. La nedadora va ser l'encarregada, també, de fer una xerrada sobre les rutines d'una esportista d'elit.

Com és habitual, de manera paral·lela, es va celebrar una gran diversitat d'activitats per als esportistes del club i les famílies. També es va fer la presentació dels equips de la temporada 2019-2000.

De manera significativa, d'entre les activitats destaca la vinculació amb la cloenda de la campanya Mulla't de la Fundació Esclerosi Múltiple. El divendres es va feruna màsterclassdecliclosolidària amb la Fundació. La cloenda de les 24 hores també va vincular-se alMulla't. L'últim relleu el va protagonitzar SòniaTéllez, afectada d'esclerosi múltiple.

A la cloenda de la jornada de relleus van acompanyar l'últim relleu i els responsables del club la regidora d'Esports,MariaJosé López i el portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, així com el president delCBT, Jacint Rodríguez.

La última rellevista, Sònia Téllez, acompanyada dels resposables del club i regidors municipals, a la cloenda de les 24 hores.

Les 24 Hores de Natació del CN Tàrraco reuneix prop de 400 participantsCn Tàrraco

tracking