Diari Més

Successos

Incendi en una botiga de queviures a Torreforta

Els veïns del bloc han sortit de casa alarmats pel foc i han avisat als Bombers, que han actuat al lloc amb quatre dotacions

Imatge dels Bombers treballant en l'incendi d'una botiga de queviures a Torreforta.

Incendi en una botiga de queviures a TorrefortaBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat, la matinada d'aquest divendres 12 de setembre, en un incendi a l'interior d'una botiga de queviures de Torreforta de Tarragona. L'avís l'han donat els veïns del bloc, que han sortit dels seus habitatges alertats pel foc. Sortosament no s'han hagut de lamentar ferits.

Les flames s'han originat a les 2.25h a l'interior dels baixos d'un edifici de quatre plantes situat al número 19 del carrer Montblanc, al barri de Torreforta. Els veïns que viuen sobre del local han sortit de casa alarmats pel foc i han avisat els Bombers. Quatre vehicles del cos s'han traslladat al lloc i han aconseguit extingir el foc a les 3.15h. Acte seguit tothom ha pogut tornar als seus domicilis.

El foc ha cremat diverses caixes de fusta de l'establiment, que també ha quedat afectat pel fum. El succés no ha produït danys personals, ja que cap persona ha resultat ferida.

tracking