Diari Més

Es mantenen els actes a Tarragona en motiu de la Diada de l'Onze de Setembre, tot i la pluja

El primer acte és l'ofrena floral a Rafael Casanova al passeig marítim

Imatge d'arxiu d'un instant de l'ofrena floral al monument de Rafel Casanova de la passada Diada.

Es mantenen els actes a Tarragona en motiu de la Diada de l'Onze de Setembre, tot i la plujaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha organitzat diversos actes pel aquest 11 de setembre amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Tot i la pluja, la programació, de moment, es manté.

El primer acte serà a les 10 del matí, al passeig marítim Rafael Casanova, on tindrà lloc la tradicional ofrena floral de la Diada al monument Rafael Casanova per part de diverses entitats de la ciutat.

A més dels parlaments, el Cor Gregal interpretarà el Cant de la Senyera i les colles castelleres aixecaran els pilars d’homenatge. L’acte clourà amb el cant d’Els Segadors, interpretat pel Cor Gregal amb l’acompanyament de la Banda Unió Musical de Tarragona.

Més tard, a les 11.30 hores, als jardins del Camp de Mart, hi haurà una ofrena floral al monument de Salvador Allende.

El pla de la Seu acollirà a les 12.30h la tradicional diada castellera de l’Onze de Setembre amb les quatre colles de la ciutat: Xiquets de Tarragona, Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Per últim, a les 19.30h es farà la tradicional ballada de sardanes amb la cobla Cossetània a la Rambla Nova, davant el monument a la Sardana.

tracking