Diari Més

Economia

Tarragona acollirà la cimera mundial del transport de productes forestals

El Port de Tarragona serà un dels amfitrions de gairebé 600 representants de tot el món de la indústria del paper

Actualment, el Port de Tarragona mou unes 600.000 tones (2018) de pasta de paper i derivats.

Tarragona acollirà la cimera mundial del transport de productes forestalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona, en col·laboració amb el seu soci estratègic Euroports, serà l’amfitrió de la 23a trobada bianual del sector del transport de paper i pasta de paper els dies 16, 17 i 18 de setembre. L'esdeveniment, que se celebra per primer cop a l'Estat espanyol, aplegarà a 600representants i 50 expositors de 25 països diferents i marcarà les decisions estratègiques de les empreses del sector en els propers anys.

La cerimònia inaugural del 23è Simposi del Transport de la Indústria de Pasta de Paper i Paper tindrà lloc el 16 de setembreal Parc de les Granotes i a l’Amfiteatre romà.La resta del programa de les jornades es desenvoluparà al Centre de Convencions de PortAventura, els dies 17 i 18 de setembre.

El simposi se celebra cada dos anys,alternant la seu cada edició, un cop en una ciutat europea i l’altre en una dels Estats Units d’Amèrica.L’objectiu de les jornades és l’anàlisi de tendències en el transport mundial, la manipulació de materials i la distribució de productes forestals.

Port de Tarragona, el tercer més important de la Mediterrània

El Port de Tarragona és el port més important de pasta de paper d'Espanya i el tercer més important de la Mediterrània quant a tràfic de paper i pasta de paper. Actualment, el Port, dins de la seva estratègia de diversificació de tràfics, mou unes 600.000 tones (2018) de pasta de paper i derivats, operades per Euroports Ibèrica.

tracking