Diari Més

La Terrasseta de Santa Tecla amplia l'oferta de concerts i d'activitats per a tots els públics

El Parc Saavedra comptarà amb una àmplia oferta gastronòmica i acollirà la 6a Fira del Disc Sant Vinil

Els tarragonins Espaldamaceta presentaran el seu setè disc 'Millor que mai'.

La Terrasseta de Santa Tecla amplia l'oferta de concerts i d'activitats per a tots els públicsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Saaavedra de Tarragona acollirà del 13 al 24 de setembre La Terrasseta de Santa Tecla amb diversos concerts i activitats per a tots els públics. Per l'escenari hi passaranHombre Lobo Internacional, Tribade, Natty Bo d'Ska cubano, Soweto, Amazonians, Maluks, Ràdio Rude, The Bird Yellow, Eterns, The Ruralites i Espaldamaceta.

El tret de sortida de La Terrasseta el donaràuna jornada amb xerrades el divendres 13 de setembre. Seguidament, hi hauràles actuacions d’Amazonians, Maluks, Nonai Sound i Tribade. Dissabte se celebrarà la quarta edició de la nit jamaicana amb Chalart58 i Matah, Ràdio Rude, Toni Rude dj, el concert internacional de Natty Bo (Ska cubano) i Soweto.

Durant la setmana següent, el Parc Saavedra s’omplirà de música a les tardes, dilluns 16 serà el torn de Hombre Lobo Internacional, a les 19 hores.La festa continuarà el dimarts 17, a les 19 h, amb The Bird Yellow i The Ruralites, el dimecres.

El dijous 19 actuaran els tarragonins Espaldamaceta per presentar el seu setè disc Millor que maii el dissabte serà el torn de Dijeila Luna.També punxaran el barceloní Dj Na-Fent (tropical brass), els tarragonins Dj Lupe (world music) i Dj Feréstec, i Dj Sendo (word music).

6a Fira del Disc Sant Vinil

La 6a edició de la Fira del Disc Sant Vinil tornarà al Parc Saavedra, el 15 de setembre, a càrrec de Maga Down Records.

Per la setmana del 16 de setembre s’han programat sessions de cinema a la fresca per a tota la família. Enguany amb les projeccions de ‘El club de la lucha’, ‘Teen wolf', ‘My neighbor Totoro', ‘Cinema paradiso’ i ‘Karate Kid’.

L'últim cap de setmana s'han programat espectacles de clown de la mà de la companyia Kabriol Arts, amb un taller de bombolles; a més dels espectacles familiars de la companyia Bababoom i Cia La Intrèpida.

La tarda del dia de Santa Tecla hi haurà la Terrasseta Urban Party, un espai replet de grafit, exhibició d’skate i hip-hop. La jornada es tancarà amb el concert de hardcore dels Eterns.

Com a novetat, enguay s'amplia l’oferta gastronòmica amb 7 food trucks que oferiran diverses opcions per sopar amb productes de la terra i de proximitat.

tracking