Diari Més

La nova programació dels centres cívics comptarà amb més de 100 activitats i 1.527 places

Les inscripcions començaran el proper 16 de setembre

La consellera Carla Aguilar-Cunill amb l'equip dels centres cívics juntament amb alumnes del taller de dibuix ràpid.

La nova programació dels centres cívics comptarà amb més de 100 activitats i 1.527 placesAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova programació de tardor dels centres cívics de Tarragona comptarà ambmés de 100 activitats formatives i lúdiques i un total 1.527 places. Enguany, hi haurà 32 activitats noves i es manté l'oferta d’activitats familiars consolidant la Ludobaby, un espai familiar de 0 a 3 anys gratuït o l’sketching d’interior per als dies més freds. Les inscripcions començaran el proper dia 16 de setembre i es podrà fer a través de la pàgina web.

També s'han programat sis exposicions de finals de setembre fins al gener que estaran als halls dels centres cívics.

La URV, per la seva banda, ha organitzatla Setmana de la Ciència amb activitats familiars, que es desenvoluparan del 8 al 17 de novembre.

La nova proposta d’activitats de tardor anirà acompanyada per un seguit de vídeos que es podran veure a la web dels centres cívics i a les xarxes socials.

Desfibril·ladors als centres cívics

A partir de l'1 d’octubre, els centres cívics municipals de Bonavista, Part Alta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Llevant, disposaran de desfibril·ladors connectats directament amb la Guàrdia Urbana i el 112, gràcies al programa Tarragona Cardio Protegida. També s’instal·laran aparells a l’Espai Jove Kesse i a la Tabacalera.

tracking