Diari Més

Història

Augmenten un 6% els espectadors de l'espectacle 'Amfiteatrvm'

El 'show', que s'ha fet els divendres i dissabtes d'agost, recrea la història de la Tarragona romana

L'espectacle, disponible en quatre idiomes, recrea la història de la Tarragona romana.

Augmenten un 6% els espectadors de l'espectacle 'Amfiteatrvm'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'espectacleAmfiteatrvm ha comptat amb una alta participació. Per aquest han passat un total de6.829 espectadors durant l’agost, un 6% més respecte l'any 2018. El show ha estat molt ben valorat i ha rebut una nota mitjana del 8,2.

La majoria dels assistents han estat famílies i tres de cada quatre provenien de fora de ciutat. Un de cada quatre era estranger, majoritàriament deFrança, Alemanya i Bèlgica.

Amfiteatrvmrecrea la història de la Tarragona romana. A través de tresprojectors s'explica la història d’un home que vol ser gladiador, i s’aprofita per explicar com va ser el dia de la inauguració de l’amfiteatre. Elproducte cultural i turístic, que s'explica en 4 idiomes,ha comptat amb la participació de 100 persones.

Ingenieria Romana

A més a més de les dades de l'espectacle divulgatiu, unes dades 1.722 persones han vist eldocumental Ingenieria Romana al’amfiteatre. El visionat es complementa amb una visita nocturna del monument i ha estat valorat amb un9,1 de nota.

Creixement pernoctacions de turistes

La xifra de turistes que pernocten a la ciutat també ha augmentat en 7 punts, ha passatd’un 42% el 2018 al 49% el 2019. El 70% dels turistes dormen en hotels, càmpings o apartaments.

tracking