Diari Més

Comerç

La nova edició del Mercat de Nit implicarà a 19 paradistes i ampliarà la festa a l'exterior de l'edifici

Se celebrarà el 14 de setembre dins el programa de Santa Tecla de les 20 h a la 1 de la matinada

Aquest dimecres s'ha presentat la segona edició dle Mercat de NIt.

La nova edició del Mercat de Nit implicarà a 19 paradistes i ampliarà la festa a l'exterior de l'edificiAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició del Mercat de Nit se celebrarà el pròxim 14 de setembre dins el programa de les festes de Santa Tecla i comptarà amb la participació de 19 paradistes, que oferiran fins a 70 tastos i degustacions diferents. Les degustacions se serviran comprant-les amb els 'amparitus', la moneda de circulació per a l'esdeveniment que es podrà adquirir la mateixa nit al mercat.

El president d'Espimsa, Dídac Nadal ha explicat durant la presentació d'aquesta segona edició que enguany la celebració s'estendrà fins a l'exterior de l'edifici: «volem que la plaça Corsini i els carrers del voltant del mercat s'impregnin d'ambient festiu», i anunciava la instal·lació d'un «gran desplegament» de so i il·luminació i la col·locació de taules a l'exterior, «per poder gaudir de les degustacions a l'aire lliure».

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Concessionaris del Mercat, Montse Bertran, destacava la «il·lusió» amb què els paradistes afronten la cita. L'any passat, explicava Bertran, «l'estrena del Mercat de Nit es va tancar amb el repartiment de 10.000 racions».

L'edició d'enguany del Mercat de Nit també comptarà amb la col·laboració de la DO Tarragona, que portarà fins a la plaça Corsini els vins de 8 cellers de la zona. Durant tota la nit, al Mercat hi haurà música ambient a càrrec deDijeilaiElturtel. D'altra banda, a partir de les 21 h els aparcaments d'Espimsa(Corsini i Mercat) tindran una tarifa reduïda de 0,50 € l'hora.

tracking