Diari Més

Festes

Arnau Bustamante serà el nou cavaller de la Cucafera 2019

Els candidats han tingut dues rondes per escenificar i recitat el poema que s'havien d'aprendre

Arnau Bustamante, ahir, a les Festes del Barri del Port.

Arnau Bustamante serà el nou cavaller de la Cucafera 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eltarragoní Arnau Bustamante de 7 anysha resultat escollitnou cavaller de la Cucafera 2019aquest dissabte tarda en una nova oportunitat celebrada en lesXXX Festes del Barri del Porten no haver-hi candidats al càsting celebrat per Sant Magí on va resultar escollida com a princesa Jana Gómez de 10 anys.

En aquesta ocasió s'havien inscritsis candidats dels que finalment s'han presentat tresque han tingut dues rondes per escenificar i recitat el poema que s'havien d'aprendre. Tenint en compte lamemorització del poema,l'expresivitat i soltura, han estatvalorats i puntuats per un jurat extern i vinculat amb la culturade la ciutat. D'una banda Gemma Illa de la Xaranga Guirigalls, David Bayerri del Ball de Gitanes que enguany està d'aniversari i Miquel Rueda del Club dels Tarraconins.

Arnau Bustamanteno va poder acudir al càsting anterior per trobar-se malament i estava il·lusionat en la prova que finalment l'ha fet victoriós de forma molt renyida. Arahaurà de capturar la Cucafera la nit del dissabte 14 de setembreen l'acteLa Cucafera BaixaperSanta Tecla 2019on la princesa d'enguany, Jana Gómez, la domesticarà i farà bona per tal que llenci caramels. Acompanyats de la Xaranga Tocabemolls recorreran els carrers des de la Part Alta fins la Plaça dels Carros on un any més la cercavila acabarà amb la celebració dela CucaFesta.

tracking