Diari Més

SOLIDARITAT

S'obren les inscripcions de la 11a caminada solidària La Muntanyeta

La marxa tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre, quan es commemora el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

Els participants han iniciat la marxa a la Rambla Nova, davant el Teatre Tarragona

Més de 800 persones participen a la caminada solidària La MuntanyetaLa Muntanyeta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les inscripcions a la 11a edició de la caminada solidària per La Muntanyeta ja estan obertes. Un any més, des de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) arriba aquesta marxa solidària per donar suport a les persones amb paràlisi cerebral i a les seves famílies.

Enguany, la caminada tindrà lloc el proper diumenge 6 d’octubre, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. És per això que des de l’organtizació es fa una crida a la participació, ja que serà una jornada per reivindicar els drets de les persones amb paràlisi cerebral.

Les inscripcions per participar a la caminada solidària ja estan obertes, i es poden fer a través de la plataforma Entrapolis, que cedeix els seus serveis de manera gratuïta. També es poden fer a les oficines del centre (carrer Muntanya de Sant Pere, s/n, Tarragona), en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

El donatiu per participar a la caminada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, la inscripció és de 5 euros, i els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Tots els participants rebran com a obsequi una camiseta i una bossa commemorativa, i també gaudiran d'un bon esmorzar.

El recorregut d'aquesta marxa serà totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda. Com ja és habitual, la sortida tindrà lloc des del Balcó del Mediterrani, i després de recórrer la costa tarragonina, s'arribarà a les instal·lacions de l'entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Allí se celebrarà una jornada de portes obertes perquè tothom conegui la tasca que s'hi realitza, i se serveirà l'esmorzar a tots els participants.

L’organtizació de la caminada va a càrrec dels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta. La seva edició, un any més, és possible gràcies al suport d’un gran nombre de persones voluntàries i col·laboradores. També compta amb al patrocini de Ford Tarraco Center, Lear Corporation i Càtering Costa Daurada, entre d’altres.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és defensar els drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

tracking