Diari Més

Successos

Rescaten un gat que ha caigut a una xarxa protectora d'un edifici a Tarragona

L’animal s’ha precipitat des del balcó del setè pis d’un bloc del carrer Eivissa i ha baixat per la reixa fins a ser recollit a l’alçada del primer

El gat ha quedat sota del balcó del primer pis, a la xarxa protectora.

Rescaten un gat que ha caigut a una xarxa protectora d'un edifici a TarragonaBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han rescatat el matí d’aquest dijous, 28 d’agost, un gat que havia caigut a la xarxa protectora d’un edifici del carrer Eivissa de Tarragona. L’animal s’ha precipitat des del balcó del setè pis d’aquest bloc i ha baixat per la xarxa fins a, finalment, ser recollit a l’alçada del primer, just sota del balcó, sa i estalvi.

El propietari de l’animal ha alertat al telèfon d’emergències 112, cap a les 9.39h del matí, explicant que el seu gat havia sortit al balcó de casa seva, situada en un 7è pis d’un bloc del carrer Eivissa cantoner amb Jaume I, i havia caigut a la xarxa protectora, segons fonts dels Bombers. Aquesta xarxa està col·locada a causa de les obres que es realitzen en l’edifici.

Arran dels fets s’ha alertat a la Guàrdia Urbana de Tarragona, que s’ha dirigit al lloc però no ha pogut actuar perquè no arribava a l’alçada on es trobava el gat. Per aquest motiu s’han mobilitzat dues dotacions dels Bombers, una d’elles l’autoescala, amb la qual han pogut rescatar el gat, que es trobava a l’alçada del primer pis, just sota del balcó i a uns 5 metres del terra.

L’ensurt ha acabat amb final feliç, ja que el gat ha estat rescatat en bon estat de salut i ha pogut ser retornat al seu propietari.

Els Bombers han rescatat el gat amb una autoescala.

Rescaten un gat que ha caigut a una xarxa protectora d'un edifici a TarragonaBombers de la Generalitat

tracking