Diari Més

La xilena Javiera Mena actuarà al setembre a la Capsa de la Música de Tarragona

El tarragoní Oscárboles també oferirà un 'show' a la ciutat

Javiera Mena durant un concert.

javiera menaJaviera Mena Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Músics de Tarragona (aMt) ha programat diversos concerts per al mes de setembre a la Capsa de Música. El principal reclam de la nova programació serà l'actuació de la xilena Javiera Mena, quearriba a la ciutat després de triomfar al Sonorama. Els tres concerts, que s'han programat, coincidirant amb les festes de Santa Tecla.

El proper 14 de setembre, hi haurà la semifinal del SONA9, el concurs de pop en llengua catalana. En aquesta, hi participaran Maria Jaume Martorell, Entelequia i Joe Pask. Començarà a les 20 hores i l'entrada és gratuïta.

La cantautora guanyadora de la primera edició del PortAutors del 2018, Susannes, actuarà el 15 de setembre, a les 19 hores. L'arista presentarà el seu treball recent Dona LLavor. Ala cita s'hi sumarà elcantautor de la ciutatOscárboles en un concert de tarda imperdible i gratuït amb preus de barra populars.

Des de la seva primera publicacióEsquemas juvenilsen 2006, Javiera Mena va irrompre en l'escena cridant l'atenció amb una nova proposta musical. Revolucionària i transgressora en el so, la cantant, compositora i productora ha continuat amb una consolidada carrera sense límits espaciotemporals. Des del seu debut, ha sumat quatre àlbums entesos per la premsa i pels melòmans com a joies imprescindibles d’electro pop, i també ha sumat premis i nominacions internacionals, entre els quals destaca la nominació a un Grammy Llatí amb Otra Era.Els darrers mesos ha presentat el seu darrer àlbumEspejoper sales i festivals d'Europa i Llatinoamèrica. El seu concert tindrà lloc el proper 20 de setembre, a les 22.30 hores, i tindrà com a teloners a Ufabrique. Cal invitació que es repartirà a les botigues Movistar de la ciutat.

El 22 de setembre Magalí Sare & Manel Fortià pujaran a l'escenari, a les 20 hores.Folklore català, ibèric i de Sud-Amèrica es barregen de forma orgànica en el seu repertori. L'entrada té un preu de 5 euros.

tracking