Diari Més

SANITAT

L'Hospital Joan XXIII impulsa l'ús de 'La Meva Salut'

Es tracta d'un espai digital personal de consulta i relació amb els professionals sanitaris

Una professional de la sanitat explicant com funciona 'La Meva Salut' a un usuari.

L'Hospital Joan XXIII impulsa l'ús de 'La Meva Salut'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hospital Joan XXIII impulsa l’ús de La Meva Salut entre la seva població de referència. És un espai digital personal i segur de consulta i de relació amb els professionals sanitaris, on el Departament de salut posa a disposició de la ciutadania la seva informació personal de salut més rellevant. La finalitat de la plataforma ésfacilitar la participació ciutadana i la corresponsabilitat dels usuaris de la sanitat pública en la prevenció de la pròpia salut, així com facilitar el contacte amb els centres de salut i els hospitals de referència.

Amb La Meva Salut els usuaris poden accedir a la informació clínica personal en format digital, de manera segura i privada.

Els professionals de l'hospital, que han rebut formació específica sobre aquest aplicatiu, facilita informació sobre les possibilitats que ofereix i proporciona les claus d'accés per aquells que ho vulguin.La contrasenya es pot demanar directament a la Unitat d’Atenció a la Ciutadania de l’Hospital Joan XXIII presentant el DNI i la targeta sanitària.

Una de les característiques de La Meva Salut és que els usuaris poden disposar de tota la informació sense necessitat de tenir documents i informes en paper i poder-hi accedir en qualsevol moment. També dur a terme tràmits amb el sistema de salut de manera digital com demanar hora de visita, sol·licitar canvi de metge o concertar hora per a una vacunació internacional.

La informació disponible a l’espai personal és, entre d’altra, el nom dels professionals sanitaris assignats; informes diagnòstics, d’urgències o d’ingressos i els resultats de proves i exploracions. També hi ha informació sobre les vacunes administrades, el pla de medicació vigent o la programació de visites i provesprogramades al CAP o a l’Hospital. També inclou informació sobre la llista d’espera en cas d’estar pendent d’una intervenció quirúrgica, així com l’accés al document de voluntats anticipades, si s’ha registrat.

tracking