Diari Més

Junts per Tarragona reclama que el bus nocturn arribi als Interblocs de Sant Salvador

La regidora Guzmán afirma que «l’última parada d’aquest autobús és al centre del barri, fet que obliga a molts a caminar més d’un quilòmetre de nit»

Els veïns de Parc Riuclar, la Floresta i l'Albada volen la millora del servei nocturn que ofereix l'EMT.

La Floresta, Parc Riuclar i l'Albada demanen un servei nocturn de l'EMTCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Municipal de Junts per Tarragona ha reclamat aquest dijous que l’autobús nocturn de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) arribi a la zona dels Interblocs del barri de Sant Salvador. Es tracta de la línia 71 de servei nocturn que realitza la ruta entre la Plaça Imperial Tàrraco, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. La regidora Cristina Guzmán ha afirmat que «l’última parada d’aquest autobús és al centre del barri, fet que obliga a molts usuaris a caminar més d’un quilòmetre de nit».

Guzmán ha afegit que «fa molt de temps que reclamem que aquest servei arribi als Interblocs, ja que actualment la meitat del barri de Sant Salvador es troba desconnectat de la línia nocturna» i ha recordat que aquesta és «una demanda reiterada per part del veïnat». Per això, el grup municipal ha tornat a registrar una sol·licitud a l’àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona per tal que es presti al servei fins a aquesta zona.

tracking