Diari Més

Institucional

Repsol reedita el conveni de col·laboració amb les festes de Santa Tecla

L’alcalde Pau Ricomà, s’ha reunit aquest dimecres amb el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, durant la reunió.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, durant la reunió.Mauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repsol i l’Ajuntament de Tarragona han reeditat avui dimecres l’acord de col·laboració de la companyia amb les festes de Santa Tecla. Ho han fet mitjançant la signatura d’un nou conveni per part de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, que han mantingut una reunió protocol·lària en tractar-se de la primera trobada entre el nou alcalde i el directiu de la companyia.

L’acord renovat amb Repsol s’afegeix al conjunt de programes i col·laboracions de tipus cultural i social que la companyia manté tant amb l’Ajuntament com amb diverses entitats ciutadanes i que, en conjunt, ascendeixen a més de 500.000 euros anuals.

En la trobada també s’han posat de manifest altres qüestions relacionades amb la producció i l’activitat de Repsol. En aquest sentit, l’alcalde ha rebut informació directa la propera parada de manteniment que es realitzarà a la planta d’Olefines, una parada que s’iniciarà el proper mes d’octubre i que servirà per realitzar millores en aspectes mediambientals i de seguretat de la instal·lació, incrementant la seva eficiència i, en definitiva, assegurant un nou cicle de producció.

Josep Francesc Font ha manifestat que «amb aquesta reunió hem tingut l’opció de ratificar a l’alcalde, el compromís de Repsol amb la ciutat de Tarragona i el seu entorn». Per la seva banda, Pau Ricomà ha destacat «la importància que té pel territori l’existència d’empreses implicades en ell i, en aquest sentit, Repsol és un model».

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, en la signatura del nou conveni.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, en la signatura del nou conveni.Mauri Fernández

tracking