Diari Més

Cultura

La colla dels Diables Voramar del Serrallo-Víbria busquen logotip

Celebren els seus 30 anys amb un concurs per escollir la imatge

Imatge d'arxiu dels Diables Voramar en un correfoc.

La colla dels Diables Voramar del Serrallo-Víbria busquen logotipDiables Voramar-Víbria de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Colla de Diables Voramar del Serrallo-Víbria de Tarragona està de celebració. L’any vinent, els Voramar celebren 30 anys des del seu naixement. És per això que l’entitat està preparant amb molta il·lusió un seguit d’actes amb l’objectiu d’involucrar a tot al barri i a tota la ciutat. Abans de tot, però, la colla necessita una imatge, un logotip que la defineixi. Per aquest motiu i com a primer acte que organitza la colla tindrà lloc la presentació de les Bases del Concurs de la Imatge del 30è Aniversari de la Colla de Diables Voramar del Serrallo-Víbria de Tarragona. La imatge escollida representarà l’entitat durant tot l’any d’aniversari i el guanyador s’emportarà un premi de 350 euros. Cada participant podrà presentar un total de dues obres inèdites i la imatge pot contenir lletres.

Aquelles persones interessades hauran d’entregar un disseny del logotip, de la samarreta i de la lona commemorativa. Els treballs es podran enviar fins al pròxim 31 d’octubre de 2019, amb un pseudònim, al correu info@diablesvoramar.com. El jurat estarà format pel president de l’entitat, tres persones que siguin o hagin format part de la colla, un tècnic de cultura, un dissenyador o dibuixant de la ciutat i una persona rellevant del món cultural de Tarragona. La decisió es prendrà abans d’acabar l’any 2019. Les bases del concurs es penjaran a les xarxes socials de l’entitat, amb la intenció de què tothom hi tingui accés.

El concurs de la imatge és el primer de molts actes, que aviat veuran la llum. De moment, però, la colla encara l’aniversari amb molta il·lusió i amb ganes de fer història. El jurat pot declarar desert el premi si considera que cap obra de les que s’ha presentat presenta els requisits de qualitat mínim o que cap logotip representi de manera clara l’entitat. En aquest cas, la colla de diables podrà contractar de manera independent el disseny a un professional de manera directa.

La persona que guanyi el concurs serà recompensada amb un premi de 350 euros. El nom del guanyador serà publicat a les xarxes socials de l’entitat i també es donarà a conèixer mitjançant la difusió d’una nota de premsa als mitjans.

tracking