Diari Més

Successos

Una falsa alarma d'incendi a la Biblioteca de Tarragona mobilitza Bombers, Mossos i Urbana

Els Bombers van entrar a l'edifici per una finestra, ja que sembla ser que el responsable que va acudir al lloc no tenia claus per entrar

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una falsa alarma d'incendi a la Biblioteca municipal de Tarragona ha mobilitzat aquesta mitjanit els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona. Els Bombers van haver d'entrar a l'edifici per una finestra, ja que sembla ser que el responsable de l'equipament que va acudir al lloc no tenia claus per entrar. En accedir a l'interior els efectius van comprovar que, tot i haver saltat l'alarma d'incendis, no hi havia cap foc, per la qual cosa els fets es van quedar en un ensurt.

Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís del Control Central d'Alarmes, cap a les 23.40h d'ahir a la nit, que informava que s'havia disparat l'alarma d'incendis a la Biblioteca municipal de Tarragona, situada al carrer Fortuny número 30. Ràpidament es van traslladar al lloc tres dotacions dels Bombers, així com també els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Des de l'exterior res feia pensar que hi hagués un incendi dins l'equipament, ja que no es veia foc ni tampoc sortia fum de l'interior. Els Bombers, però, havien d'accedir a l'edifici per tal de comprovar que no hi hagués cap focus. Per aquest motiu es va avisar un responsable de la Biblioteca municipal.

El responsable que es va traslladar al lloc sembla ser que en aquell moment no disposava de les claus d'entrada, de manera que els Bombers van haver d'entrar a l'edifici per una finestra del primer pis que no tenia la persiana baixada tot fent ús de l'autoescala. Un cop dins l'equipament, els efectius van comprovar que no hi havia cap foc actiu. Així doncs, els fets van quedar només en un ensurt.

Imatge dels Bombers fent ús de l'autoescala per accedir a la Biblioteca per una finestra del primer pis.

Imatge dels Bombers fent ús de l'autoescala per accedir a la Biblioteca per una finestra del primer pis.Mercè Azcona

Imatge de vehicles dels Bombers al carrer Fortuny.

Imatge de vehicles dels Bombers al carrer Fortuny.Mercè Azcona

tracking